Konstnärinnan

                           Jag vill förmedla en känsla som kommer inifrån Helena Blomljus_Hemma-02

                           – och som bjuder in till delaktighet.

 

Jag brinner för att göra Vackert.
Att skapa miljöer är något som jag Älskar att förmedla.
Jag är bra på att skapa Helhet med alla sinnen.

Min konst hänger i dag på sjukhus, offentliga miljöer och hemma hos dem som vill bära med sig sin upplevelse.

 


Referenser:

”Helena Blomljus är en sällsynt begåvad och originell konstnär som inte bara lyckas skapa förunderlig skönhet utan även förmedla djupt läkande harmoni, livskraft och mindfulness i sina konstverk.”
Annika Dopping, TV-producent och hållbarhetskommunikatör.

”Helena är en av de absolut renaste och finaste själar jag mött. Ingen kan som hon förtrolla en ett rum, en lokal eller en miljö. Hon förmedlar med sina tyger och färger känslor på ett sätt som påverkar oss alla. För mig är Helena kärlek, generositet, tolerans, andlighet och hopp.”
Mia Törnblom, coach, föreläsare och författare.

”Att stå i mitt i röran av vår kaotiska värld och fortfarande hålla sitt Hjärta vidöppet är en stor konst. Att förbli i sin känslighet och tillit till den goda kraften är något som kräver mycket kärlek och öppenhet. Att sedan ta allt detta och måla världen med den skönheten är att ge en stor gåva. Detta är precis vad Helena, i all självklar naturlighet gör. Så lätt, så vackert, så stort. Hon lever verkligen sin själs avsikt och kommer inspirera många att göra detsamma.”
Katarina Di Leva, Artist.

”Du är en av de mest varma, kärleksfulla och närvarande kvinnor jag mött. Vilken unik förmåga du har att skapa vackra, glädjefyllda rum. med färgglada tyger, ljus och glitter Det Gudinnetempel du skapade i Mundekulla.var sagolikt .. så vackert som att landa i en varm, kärleksfull famn.. Att sedan få sitta där och lyssna till dej när du med din kärleksfulla närvaro berättar från djupet av ditt hjärta om din egen inre resa och hur du lyssnat till din längtan, Samt alla spännande sammanträffande och små vardagsmirakel som sker när vi sänder ut en önskan och hur lätt den kan bli besvarad när vi är öppna och välkomnar livets mirakel… Jag tror vi all lyftes till en y sfär av tillit till att vi med kan skapa det vi vill i vårt liv. Att det som är fult kan bli underbart vackert, att sjukdom kan vändas till sprudlande skaparkraft och tacksamhet till livet . och att allt egentligen kan ske lika enkelt som i sagan… Vi sänder ut en önskan och vips är den besvarad. Jag gick ut med en ny lätthet som finns med mig fortfarande.”
Anne-Solveig Elmberg, Mundekulla kurs- och retreatgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s