Aktuellt

Dags att ställa ut min konst i Paris.Lawurn-A3-PARIS-ny-ny

 

LjusskyltochFacebook2

 


Helena Blomljus till Gothia

Helena Blomljus är en konstnär som skapar wow-inredningar. På ett äkta sätt förmedlar hon helhetslösningar och hjälper kunder att förstärka deras varumärke. Efter Helenas cancerdiagnos 2007 blev det uppenbart för henne att syssla med målning och skapande. Helena har en förmåga att förstå färgernas påverkan på oss människor. Med konsten hon förmedlar vill hon beröra människors hjärtan och sätta guldkant på tillvaron.

Hon kallar sig själv originell, annorlunda och modig och detta är något vi ser i hennes konst och skulpturer som under 20/11-15/1 ställs ut på Gothia Towers i Göteborg. Det kommer finnas önskebrunnar både för de stora och små byggda från återanvänt byggmaterial. Pengarna som skänks via brunnen går till Göteborgs räddningsmission.

Till försäljning kommer det finnas tavlor, skulpturer och vykort. Helena vill även förmedla en känsla som du har möjlighet att ta till din arbetsplats vid ett samarbete. Tillsammans med hennes utställning kommer ni även få ta del av elefanten Galadriel som kommer få följa med till Gothia. Den har under hösten fått pryda Åsa äldreboende och vart en symbol för det nybygge och renoveringar som pågått där. Elefanten, som är designad av Helena, tillhör The Perfect World Foundation som är en organisation vilka kämpar för de utrotningshotade vilda djuren med ett speciellt fokus på elefanter.

Läs mer om utställningen här: gothiatowers.com


Bildspel från Åsa Äldreboende som beskriver arbetets gång.

 

Film från invigningen av Åsa Äldreboende.

 

Film från utställningen ”Unending Open Hearted Love” i Falkenberg.

 

 

Inreder på Åsa Äldreboende i samarbete med Eksta Bostads AB

Helena Blomljus_Åsa-8113-2

Åsa Äldreboende

3 reaktioner till “Aktuellt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s